Estrenem nova web a mauco.ad

Mauco fa més de 45 anys que estem al teu servei. Hem anat evolucionant al llarg del temps i ara ho seguim fent, amb una imatge renovada i moltes novetats que t’anirem presentant al llarg d’aquest 2022. Una de les formes que tenim de comunicar-nos amb tu és la nostra web i allà també hi trobaràs alguns canvis, perquè estem d’estrena.

 

 

 

El redisseny de la web suposa que a partir d’ara podràs accedir a la nostra informació en un format més actual i modern. La pàgina s’ha desenvolupat tenint en compte els nous estàndards de programació, per la qual cosa un element substancial és la versatilitat, adaptant-nos a les múltiples maneres de connectar-se que hi ha avui dia, sigui a través del telèfon mòbil, l’ordinador, la tablet o qualsevol altre dispositiu.

 

Una altra novetat és la secció de notícies que hem creat a la web. En aquest espai podràs estar sempre al dia de les informacions més recents que vulguem compartir amb tu. Cada actualització la publicarem també a les xarxes socials, per tant la millor forma d’assegurar-te que estàs sempre al dia de les tecnologies, els equipaments i les marques que t’ajuden a fer progressar les teves obres i projectes, és seguir-nos a Instagram, Twitter o Facebook. Encara no ho fas? Connecta amb nosaltres!

5 d'abril 2022

Galeria de fotografies