Apunta-t’ho a l’agenda: el 4 i 5 de maig celebrem el Mauco Show

Aquest dimecres i dijous 4 i 5 de maig de 2022 celebrarem a l’Edifici Mauco a la Urbanització Prat del Salt d’Encamp les primeres Jornades Tècniques de Portes Obertes Mauco Show. Una trobada per als professionals de la construcció on s’hi descobriran les darreres novetats en maquinària, eines i materials d’obra. 

Vine i t’enduràs uns regals i a més et convidem a l’esmorzar i el dinar!

Per a tu que ets un industrial i professional de la construcció o l’obra pública, aquesta cita t’interessa. Les Jornades van adreçades a constructors, industrials, instal·ladors, fusters, guixaires, mecànics, serrallers, muntadors, enrajoladors, perforadors…, que vulguin posar-se al dia amb els articles més innovadors.

A Mauco Show farem exhibicions i demostracions de productes de la mà de marques líders. Tindrem representacions de:

Fischer (fixació i químic).

Exclusiva: Pferd (serralleria).

Heller (perforació i diamant).

Heco Ibérica (cargolam).

Makita (maquinària industrial).

Saheco (utillatge de fusteria).

Rubi (tractament porcellànic, tall de rajola).

Peri (Sístemes d’encofrat).

Aprofita-ho, ja que serà l’ocasió per què et beneficïis de les promocions especials pel Mauco Show. Durant aquests dies i els posteriors, hi trobaràs un gran assortiment de gènere amb preus en oferta.

Volem que sigui una cita on ens trobem els professionals del sector. Vine a fer contactes amb la resta d’empreses i companys de la construcció, mentre degustes el càtering que hi haurà disponible per esmorzar els dos dies i per dinar dimecres.

Si vols estar a l’última en tecnologia i components per a la construcció, si vols gaudir d’unes Jornades Tècniques amb bon ambient, deixa’t veure pel Mauco Show. Esperem comptar amb la teva presència!

ON: Al pàrquing de l’Edifici Mauco. Urbanització Prat del Salt. Encamp.

QUAN: Dimecres 4 de maig de 9 a 19h i dijous 5 de maig de 9 a 13h.

13 d'abril 2022